Wie ben ik?

Wel je best doen, geen resultaat?

Als huisarts was ik altijd al geïnteresseerd in gezonde voeding en leefstijl. Ik volgde ook zelf de algemene richtlijnen, voedings- en beweegadviezen voor een gezond leven. Ondanks mijn inspanningen, kennis en ervaring had ik hetzelfde probleem als veel patiënten, wel je best doen, maar geen resultaat.

Als wat je tot nu toe hebt gedaan niet werkt is het tijd om iets anders te proberen

De stap naar een personal trainer voor training en voedingsadvies voelde als heel logisch. Een totaal andere benadering, nieuwe prikkels voor mijn lichaam, mijn spieren, mijn darmstelsel, mijn brein, mijn emoties.
Binnen enkele maanden had ik  mijn streefgewicht bereikt, voelde me sterk en energiek.

Ik ging me verdiepen in de wetenschap over gezond leven. Ik maakte kennis met de stroming van Functional Medicine, volgde diverse cursussen bij internationaal bekende trainers uit de sportwereld en sloot me aan bij de nieuwe vereniging voor Arts en Voeding.

De nieuwe inzichten over de relatie tussen voeding en beweging met niet alleen overgewicht, maar ook diverse chronische ziekten zoals diabetes mellitus, hart/vaatziekten, schildklierziekten, gewrichtsklachten gaan veel verder dan dat wat ik tijdens mijn medische studie en in de jaren daarna geleerd had.

Maak van jouw leven je passie

Inmiddels is er gelukkig meer aandacht voor gezonde voeding in de Nederlandse medische praktijken. Om echt en blijvend resultaat te bereiken is overdracht van inzicht, kennis en passie nodig!

Het is mijn passie om jou te begeleiden in dit traject